Mei 2006

Holland International trapt af voor WK-campagne Scherp geprijsde aanbiedingen en kans op reis naar kampioensland Holland International Reisbureau is aangestoken door de voetbalkoorts die door het WK overal in het land de kop opsteekt. Woensdag 24 mei is de campagne `Holland Internationals' van start gegaan met scherp geprijsde aanbiedingen en kans op een reis naar het land van de wereldkampioen voetbal 2006.
Holland International Reisbureau geeft zijn klanten met scherp geprijsde aanbiedingen de beste voorzet voor een topvakantie. Klanten profiteren bovendien bij een groot aantal vakanties van het voordeel dat de tweede persoon gratis mee mag naar bestemmingen zoals Lanzarote, Egypte en Jamaica.

De tweede vakantieweek gratis krijgen als je naar bijvoorbeeld Cuba, Rhodos en Turkije op vakantie gaat, is ook niet mis. Klanten die alleen een vliegticket willen boeken, krijgen het tweede ticket op vele bestemmingen gratis, waaronder Mexico en de Dominicaanse Republiek.

Win een reis naar het land van de wereldkampioen Tijdens de campagne `Holland Internationals' maken klanten van Holland International Reisbureau kans om een reis naar het land van de wereldkampioen voetbal te winnen. Het enige dat ze hiervoor hoeven te doen is na boeking het deelnameformulier invullen. De campagne, en ook deze wedstrijd, loopt tot en met de finaledag van het WK. Uiterlijk 24 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.