Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

26 mei 2006 Nunspeet - Teveel gedronken Een 43-jarige man uit Harderwijk werd op 26 mei rond 1.30 uur aangehouden voor rijden onder invloed. Hij reed in zijn auto op de Elspeterweg en viel op door zijn rijgedrag. De politie liet hem blazen en hij blies 2,2 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces verbaal werd opgemaakt.

Ermelo - Botsing Twee mannen raakten op 25 mei rond 17.15 uur gewond bij een ongeval op de Harderwijkerweg. Zij reden in een bestelauto en waren aan de praat. De chauffeur, een 25-jarige man uit Dronten, had daardoor niet gezien dat voor hem een busje stil op de weg stond. Dit busje, dat werd bestuurd door een 56-jarige man uit Harderwijk, stond stil om linksaf te slaan, maar moest wachten voor tegemoetkomend verkeer. De man uit Dronten botste vol op het stilstaande busje. Hij en zijn passagier, een 31-jarige Nunspeter, droegen geen gordel. Zij werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De man uit Harderwijk bleef ongedeerd.

Putten - Racefietser valt Een 48-jarige man uit Amersfoort raakte gewond toen hij met zijn racefiets met grote snelheid een bocht nam en was gevallen. Hij reed op dat moment, 25 mei 13.50 uur, op de Beukenlaan. Hij werd met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Hierden - Voetballer geslagen Een 24-jarige man uit Doesburg raakte op 24 mei 's avonds gewond, nadat hij tijdens een voetbalwedstrijd aan de Dorpshuisweg in Hierden was geslagen in zijn buik. De man deed zijn warming-up tijdens de wedstrijd en kreeg onenigheid met de grensrechter. Vervolgens werd hij geslagen door een nog onbekende man. De politie onderzoekt de zaak. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.


---

Nadere informatie: Bureau Communicatie Andrea Jansen 055 - 548 66 48

---- --