Digitale Gemeente Houten

Alles over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Houten nu op website

woensdag 24 mei 2006 - Bron: Bureau Enrich

Sinds deze week is er een website over maatschappelijk betrokken ondernemen Houten beschikbaar www.maatschappelijkondernemenhouten.nl

Deze website is een initiatief van bureau Enrich en laat zien wat voor mogelijkheden mbo biedt voor bedrijf en samenleving. MBO is ondernemen met hoofd en hart en daarnaast leuk, zinvol en inspirerend. Op deze website vindt u alle activiteiten van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, de aangesloten founders en partners maar ook van andere bedrijven en organisaties die raakvlakken hebben met maatschappelijk betrokken ondernemen.

Deze website laat goede voorbeelden zien van wat mbo kan zijn en is wellicht een inspiratiebron voor anderen. Enrich is op zoek naar bedrijven en maatschappelijke organisaties die waardering hebben en sympathie voelen voor het onderwerp en als sympathisant willen aansluiten. Founders, partners en sympathisanten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden van de website zoals de mbo projecten pagina, de nieuwspagina, de agenda , het prikbord etc.

Enrich is als organisatiebureau op het gebied van maatschappelijk ondernemen in de regio actief als intermediair tussen bedrijf en samenleving en ondersteunt projecten voor bedrijven op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. In Houten werkt Enrich als projectmanager voor het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, een bedrijvennetwerk die het maatschappelijk betrokken ondernemen willen initiëren, ontwikkelen en uitdragen. Het Platform wordt gevormd door twaalf toonaangevende bedrijven en organisaties uit Houten.

Foto: Dolinda van der Hulst, Projectmanager/Eigenaar Enrich en initiatiefneemster voor de website
www.maatschappelijkondernemenhouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).