Digitale Gemeente Houten

Woodpeckers tweede

donderdag 25 mei 2006 - Bron: Trefpunt - Marieke Theeuwen

HOUTEN - Na de reguliere competitie bezette het basketbalteam van Woodpeckers/Red Devils de eerste plaats. In de play offs was het spannend, omdat alle teams aan elkaar gewaagd waren. Het team uit Houten bereikte de finale van Rayon West en moest zaterdag in Rotterdam aantreden.
Woodpeckers/Red Devils startte zwak en gespannen. Een groot deel van het team kwam absoluut niet op het normale spelniveau. Passes kwamen niet aan, veel kansen werden gemist. Tel daarbij op dat New Stars alle ruimte van de scheidsrechters kreeg om haar (te?) fysieke spel te spelen. Woodpeckers/Red Devils keek al snel tegen een flinke achterstand aan. Pas tegen het eind van de eerste helft vond enig herstel plaats. Ruststand 41-22.
De tweede helft zette dit herstel wat door. Langzaam werd het verschil ingelopen. In het vierde kwart was de achterstand nog maar vijf punten. De tijd was echter te kort, er moesten risicos genomen worden. Hierdoor werd het verschil in de laatste minuten weer vergroot en werd de eindstand 68-55.
Een tweede plaats is een heel goede prestatie, maar met het gebruikelijke niveau had er wellicht meer ingezeten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).