IFRAME: http://images.webads.nl/stir/id_t_stir.htm


Q-Dance komt met high tech internetsite

Het evenementen bedrijf Q-Dance, bekend van grootschalige nationale en internationale dance evenementen als Defqon.1, In Qontrol, Q-Base en Qlimax, heeft woensdag 24 mei jl. haar compleet vernieuwde internetsite, www.q-dance.nl, gelanceerd.

De organisatie heeft i.s.m. de partijen Lost Boys en Parc Productions ruim een jaar achter de schermen aan dit revolutionaire project gewerkt. Q-Dance, dat evenementen organiseert die door ruim 300 duizend jongeren per jaar worden bezocht, communiceert bijna alleen nog via het internet.

De website onderscheidt zich vooral door inhoud en techniek. Het aantal functionaliteiten is behoorlijk uitgebreid. Zo brengt Q-Dance als eerste een volwaardig online magazine met alles wat jongeren willen weten over de harde stijlen in de dance scene. Inhoudelijk gaat het magazine vooral over (dance) muziek, zoals interviews met deejays. Daarnaast biedt het magazine ook een flink lifestyle deel. In de rubriek Dark Side gaat het vooral om drugs en drugsgebruik. Daarnaast heeft de site een radio station met 2 live streams, diverse up- en download mogelijkheden, persoonlijke member paginas, een forum en een uitgebreid foto en video archief.

www.q-dance.nl

Geplaatst op: 24-05-2006

© 2004 ID&T BV info@id-t.com +31 (0)20 8510600