Gemeente Lisse

Projectgroepen Ouderenproof van start

Helaas heeft het wat langer geduurd dan de bedoeling was maar nu is het zover: Is de Poelpolder Ouderenproof? krijgt een vervolg. De gemeenteraad is akkoord gegaan met het Plan van aanpak Ouderenproof. In dit plan is een aantal projecten genoemd: seniorenbus, vrijwillige dienstverlening, ontmoeting 55+ en Woonservicezone. De projecten worden uitgevoerd door vier projectgroepen.
De projectgroepen zijn al bijeengeweest of komen binnenkort bijeen. De gemeente heeft voor ondersteuning van de projectgroepen een projectsecretaris ouderenproof aangesteld. Zijn naam is Sander van Trigt.

Deelnemen aan projectgroep
Bent u 55 jaar of ouder en woont u in de Poelpolder? Dan kunt u zich aansluiten bij één van de projectgroepen. Neemt u contact op met Sander van Trigt, telefoon (0252) 433 139. U kunt hem ook bellen voor meer informatie.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 6 juni a.s. om 19.30 uur is er een bijeenkomst `Plan van aanpak Ouderenproof' in ´t Poelhuys. Wethouder Adri de Roon belicht de stand van zaken vanuit de gemeente. Verder geeft een aantal organisaties aan hoe ze tot nu toe is omgegaan met de aanbevelingen in het eindrapport `Is de Poelpolder Ouderenproof?'. De vier projectgroepen geven vervolgens een presentatie over de deelprojecten. In de komende weken wordt er meer bekendgemaakt over dit programma.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 6 juni om 19.30 uur!