Mei 2006

Vrijetijdssite DagjeWeg.NL ook in het Engels
Actuele uittips, arrangementen, hotels en veel toeristische dossiers Engels sprekende toeristen en expats in Nederland kunnen zich vanaf nu nog beter voorbereiden op een dagje uit of een toeristisch bezoek: de populaire Nederlandse vrijetijdssite DagjeWeg.NL is vertaald naar het Engels en daarmee onder de naam http://www.daysout.nl/ toegankelijk gemaakt voor een miljoenenpubliek uit alle delen van de wereld.
Populair
Nederland is een populaire bestemming voor toeristen uit alle continenten en geldt voor velen van hen als de `brug' voor een bezoek aan de rest van Europa. Meer dan de helft van de ruim 12 miljoen buitenlandse bezoekers op jaarbasis spreekt, leest of begrijpt Engels. Speciaal voor hen is de bestaande toeristische site over uitjes en dagtrips, professioneel en niet door een `vertaalmachine', vanuit het Nederlands vertaald.

Emigrantenkinderen
DaysOut.NL richt zich niet alleen op toeristen, maar ook op Engelssprekende expats in Nederland en op kinderen van Nederlandse emigranten, die in het vaderland van hun ouders op zoek gaan naar hun roots, maar de Nederlandse taal niet meer machtig zijn.

Reisconsument
Beide websites zijn door inhoud, aanpak en doelgroep ook voor de recreatieve sector erg geschikt de reisconsument uit binnen- en buitenland te bereiken.

Uittips
DagjeWeg.NL en DaysOut.NL bevatten vele, dagelijks geactualiseerde, uittips die, via een eenvoudig zoeksysteem zijn op te vragen. Daarnaast kunnen bezoekers ook hotels, arrangementen en vakantiehuizen boeken.

Actuele berichten
Bovendien bieden de sites een groot aantal actuele nieuwsberichten over evenementen, tentoonstellingen en voorstellingen in Nederland. In de vele toeristische dossiers staat interessante achtergrondinformatie over talrijke bezienswaardigheden.

Over Dagjeweg.NL
DagjeWeg.NL en DaysOut.nl zijn onderdeel van Eskes Software en Webdesign, uitgever van websites en software. De vrijetijdssite begon in augustus 2001 met 5000 bezoekers in die maand. Nu is DagjeWeg.nl gegroeid tot meer dan anderhalf miljoen bezoekers per jaar.

Elk wat wils
De interactieve site biedt ieder wat wils: de bezoeker kan er alles vinden en tegelijkertijd ook zelf reacties en uittips plaatsen. DagjeWeg.NL is aantrekkelijk voor de recreatieve sector, die via de site de consument goed kan bereiken. Naast DagjeWeg.NL beheert Eskes Software en Design ook de vrijetijdssites DagjeWegPrikbord, GratisDagjeWeg en DagjeWegBlog.

Lees ook persbericht DaysOut.nl in het Engels