Digitale Gemeente Houten

Nieuwe Praktijk voor Mondhygiëne in Houten- Zuid

dinsdag 16 mei 2006 - Bron: Praktijk voor Mondhygiëne

Per 1 mei heeft praktijk voor mondhygiëne Schonauwen haar deuren geopend. De praktijk is opgezet door Moniek Tooten en gelegen in de nieuwbouwwijk de muur. Na 7 jaar in loondienst, onder andere in Houten, gewerkt te hebben is zij per 1 mei gestart als vrijgevestigd mondhygiënist.
U kunt voor behandeling bij een mondhygiënist terecht als u last heeft van tandvleesproblemen, voor gebitsreiniging of als u advies nodig heeft over voeding en mondhygiëne. Het is ook mogelijk om u tanden te laten bleken. De praktijk is gevestigd op Grachtmuur 14 in Houten.

Wanneer er gebitsproblemen (ontstoken tandvlees of veel tandsteen) zijn, dan kan de tandarts u doorverwijzen naar een mondhygiënist. Dit houdt in dat wanneer u een afspraak wil maken, u een verwijsbrief van uw behandelend tandarts kunt meenemen. Bent u niet door uw tandarts doorverwezen, maar zou u graag zelf de praktijk bezoeken dan kunt u een afspraak maken.
Per 1 juni zijn mondhygiënistes vrij toegankelijk. Dit wil zeggen dat u hier ook zonder verwijsbrief naar toe kunt. Overige praktijkinformatie kunt u ook vinden op de website. U kunt ook bellen voor informatie of voor het maken van een afspraak met nummer 030-6361223.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).