Gemeente Woerden

17 mei 2006

Informatieavond verbindingsweg Woerden-A12

Mede namens de gemeenten Woerden, Bodegraven en Reeuwijk nodigt de provincie Utrecht u uit voor één van de twee informatieavonden over het plan voor een nieuwe verbindingsweg tussen de Middellandbaan (Woerden) en de bestaande aansluiting bij Waarder op de A12 (project 3).

Op dit moment werken provincie en betrokken gemeenten de plannen verder uit. Bij die uitwerking is het van belang om van u te horen waar nog mogelijke knelpunten liggen. Hoewel op beide avonden dezelfde presentatie gegeven wordt, ligt het voor de hand dat er op de tweede avond wat meer aandacht zal zijn voor de aansluiting bij Waarder.

Het plan maakt deel uit van het zogeheten A12 BRAVO-project (BRAVO = Brede Regionale Aanpak Voorkomt Oponthoud) dat als doel heeft om de verkeersknelpunten op te lossen op het A12-traject vanaf het verkeersplein Oudenrijn tot en met Bodegraven en in het gebied daaromheen. BRAVO bestaat uit een groot aantal deelprojecten die elkaar versterken. Ze worden op verschillende plaatsen en op verschillende momenten uitgevoerd. Provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Rijkswaterstaat en de gemeenten Woerden, Bodegraven, Montfoort en Utrecht zetten zich gezamenlijk in voor de uitvoering van BRAVO.


1.
Datum en tijd: dinsdag 30 mei, aanvang 20:00 uur ( zaal open 19:30 uur)
Plaats: Stadhuis Woerden, Blekerijlaan 14, Woerden of:


2.
Datum en tijd: dinsdag 6 juni, aanvang 20:00 uur ( zaal open 19:30 uur)
Plaats: Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1, Nieuwerbrug

Zie ook

- Website A12/BRAVO
Overzicht van de randwegen (klik om de foto te vergroten) Drukte op de A12 (klik om de foto te vergroten)