Procter & gamble

Rotterdam, Heerlen, 17 mei 2006

persbericht

Alpheios en procter & gamble professional beginnen partnership

Alpheios Nederland en de professionele reiniging divisie van Procter & Gamble (P&G) zijn een partnership begonnen. Vanaf mei 2006 neemt Alpheios, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van professionele schoonmaak, het volledige Procter & Gamble Professional keuken- en textielreinigingpakket o.a. Dreft, Ariel en Mr. Proper in haar assortiment. Tijdens de Interclean vakbeurs in Amsterdam (9-12 mei 2006) heeft de introductie plaatsgevonden.

Alpheios is een groot bedrijf op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland. Het is een professionele en resultaatgerichte organisatie die via hoogwaardige methoden en systemen organisaties helpt om tot een betere performance te komen op het gebied van schoonmaken en besparingen van reinigingkosten.

P&G Professional is de professionele schoonmaak en reiniging divisie van Procter & Gamble; door voortdurende innovatie marktleider in veel segmenten van reiniging- en wasmiddelen markt. Het aangaan van partnerships met bedrijven, zoals met Alpheios, vindt plaats in het kader van de -Connect & Develop- strategie van Procter & Gamble worldwide.

Deze samenwerking draagt bij aan een betere ondersteuning en een effectieve en efficiënte uitvoering van de totaalschoonmaak voor de professionele eindverbruikers