RTL Group


Wekelijkse docusoap over ouwe boef Johnny zonder stress in '4 in het land' bij RTL 4
Het RTL 4-programma 4 in het Land start vanaf woensdag 17 mei met een wekelijkse docusoap over Johnny Zonder Stress. Deze 56-jarige Rotterdamse crimineel bracht twintig jaar van zijn leven achter de tralies door. Na zijn laatste detentieperiode was het genoeg voor hem en is hij vastbesloten zijn leven te beteren. De oude boef geeft inmiddels voorlichting op scholen om jongeren ervan te weerhouden het criminele pad op te gaan.

Maar de vraag is of Johnny zijn goede voornemen vol weet te houden, want de omstandigheden zitten hem niet mee. Hij leeft samen met zijn hond Kim in zn auto, zijn vorige leven met meer rijkdom trekt en dan komt Johnny er als klap op de vuurpijl ook nog achter dat hij niet alleen vader maar zelfs al opa is. Kan de normaliter zo stressbestendige schavuit zoveel spanning wel aan? Vanaf morgen deelt de kijker wekelijks mee in het wel en wee van Johnny Zonder Stress.

Uitzending: RTL 4, 4 In Het Land, elke woensdag tussen 22.30 en 23.00 uur.

---

-------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse van de persdienst van RTL Nederland, via telefoon (035-6718933) of email (jasper.teijsse@rtl.nl).

© 2006 RTL Nederland / IP