Gemeente Dongeradeel



---

Innovatiedag voor het Onderwijs 2006

Samen met scholen, overheden en diverse marktpartijen organiseert 4D IN VISION de Innovatiedag voor het Onderwijs. Het thema dit jaar is de School van de Toekomst en het evenement vindt plaats op woensdag 17 mei 2006 in de Mediacentrale in Groningen

Op de Innovatiedag 2006 worden vernieuwende ICT toepassingen voor het voortgezet- en basisonderwijs gepresenteerd aan de hand van verschillende onderwerpen waaronder schoolinformatie systemen, webportalen, veiligheid, glasvezel- en ASP diensten. Bezoekers krijgen een update van de Brinbox Leerweg aan de hand van de onderwijspraktijk. Naast nieuwe licentievormen wordt de Total Cost of Ownership van innovatieve automatisering onder de loep genomen.

Deze dag is met name interessant voor directie en ICT-personeel uit het onderwijs. Met diverse onderwerpen, die zowel technisch als functioneel van aard zijn en met veel sprekers uit het onderwijsveld krijgen bezoekers de gelegenheid een helder beeld te vormen van wat er allemaal mogelijk is op ICT gebied.

Toegang gratis, reserveren is wel noodzakelijk.

Meer info: www.innovatiedag.nl of www.4dinvision/scholen