Politie Zeeland


---


Z-1914-2006 Verkeerscontrole in Terneuzen
Vanmorgen werd op twee locaties in Terneuzen een algehele verkeerscontrole gehouden.
Van 08.45 tot 10.30 uur werd gecontroleerd op de mr. F.J. Haarmanweg en van 10.45 tot 12.15 uur op de W. de Zwijgerlaan. Het resultaat was 52 bekeuringen:
37x niet dragen van de autogordel
3x niet handsfree bellen
1x overschrijden maximum snelheid
9x niet kunnen tonen van het rijbewijs
2x vervallen apk

O-1915-2006 Bedrijfsbusje op zijn kant
Op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Goes is donderdag rond het middaguur een bedrijfsbusje gekanteld.
De bestuurder, een 45-jarige Goesenaar, verloor de controle over het busje waarna deze kantelde op de linker zijkant en pas tot stilstand na een aantal meters te zijn doorgegleden. De Goesenaar raakte hierbij gewond aan zijn arm en rug en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het bedrijfsbusje raakte over gehele linkerzijde beschadigd.

O-1916-2006 Vrouw op snorfiets gewond na aanrijding
Een 71-jarige Rotterdamse is donderdagmiddag gewond geraakt nadat zij was aangereden door een personenauto.
De vrouw reed rond 13.30 uur op haar snorfiets over de Gouweveerseweg in Zierikzee. Op de kruising met de parallelweg van De Weg naar de Val kreeg ze geen voorrang van een 47-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland. De automobilist reed tegen haar snorfiets waarna de vrouw kwam ten val kwam. Ze is met een pijnlijk been en hoofd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Z-1917-2006 Auto in de sloot
Op de Koegorsstraat in Sluiskil is donderdagmiddag een 23-jarige man uit de gemeente Hulst met zijn auto in de sloot beland.
Hij had bij het inhalen van een tractor een inschattingsfout gemaakt waarna hij flink op de rem moest trappen om een aanrijding met een tegenligger te voorkomen. Hierdoor begon zijn auto te slippen en kwam in de rechter sloot tot stilstand. De 23-jarige bestuurder is uit de auto gekropen en zelf naar een huisartsenpost gegaan. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. Zijn auto echter raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd.

---- --