Gemeente Bernheze


#RSS

Digitaal sportloket Bernheze geopend

Op zoek naar de beste sport voor u? Kijken wanneer er weer een wandeltocht is in de gemeente? Zoekt uw club een nieuwe trainer of wilt u weten hoe u blessures kunt voorkomen? Het steunpunt Bernheze is nu uitgebreid met het digitaal sportloket, waar u terecht kunt voor vragen over sport en evenementen, maar ook voor verenigingsondersteuning en deskundigheidsbevordering.

De gemeente Bernheze vindt het belangrijk dat specifieke informatie voor sportverenigingen digitaal bereikbaar gemaakt wordt. Daarnaast wil de gemeente de inwoners van Bernheze laten zien waar er actief bewogen en gesport kan worden.

@kop 2:Steunpunt Bernheze
@st:Omdat het steunpunt Bernheze zich al bezig houdt met het ondersteunen van vrijwilligersorganisaties, waaronder de sportclubs, is besloten om de site van het steunpunt verder uit te breiden.

@kop 2:Sportloket geopend
@st:Het sportloket is donderdag 11 mei 2006 geopend door wethouder Ad Donkers. Diverse sportclubs en -aanbieders uit Bernheze waren aanwezig bij de opening in de Pas in Heesch. Na de opening volgde een thema-avond over wet- en regelgeving. Jan van Gils van Sportservice Noord-Brabant was uitgenodigd om meer te vertellen over vergoedingen en vrijwilligers, (bestuurlijke) aansprakelijkheid, extra inkomsten zoals sponsoring, entreegelden, privatisering, drank- en horecawet en btw.

feed