Bredase Hockeyvereniging Push


10-05 - Bestuur en begeleiding Heren 1 nemen afscheid

De onverwachte degradatie van Heren 1 naar de eerste klasse heeft zowel bij bestuur als bij het begeleidingsteam geleid tot bezinning op de toekomst.

Het bestuur wil met het overgrote deel van de huidige selectie zo snel mogelijk terugkeren in de overgangsklasse. Daartoe worden op dit moment gesprekken gevoerd met de huidige spelersgroep en potentiële aanvulling daarop.

Voor Frans Brands is het spelen in de eerste klasse aanleiding om te besluiten afscheid te nemen van de spelersgroep en vereniging Push. Hoewel plezier en inzet de afgelopen twee jaar bij spelers, begeleidingsteam en coach aanwezig waren, heeft de samenwerking niet het resultaat gebracht dat beoogd was. Brands wil zijn ervaring blijven inzetten in een hoofd- of overgangsklasse team.

Het bestuur voert op dit moment tevens gesprekken met een mogelijke opvolger van Brands. Ook met een assistent wordt gesproken. De manager, fysiotherapeut, looptrainer en keeperstrainer hebben aangegeven beschikbaar te blijven voor Heren 1. Met behulp van een vers begeleidingsteam streeft Push weer naar goed resultaat.

Het bestuur