Siemens

Persbericht

0603.763

Den Haag, vrijdag 31 maart 2006

Siemens Productivity Tour in mei via De Arena, PSV stadion, Gelredome en De Kuip

In mei 2006 organiseert Siemens Nederland de Productivity Tour in de vier bekendste voetbalstadions van ons land. Achtereenvolgens worden de volgende locaties aangedaan: 10 mei De Arena, 11 mei het Philipsstadion, 16 mei het Gelredome en 17 mei De Kuip. Tijdens de Productivity Tour laat Siemens haar industriële relaties zien hoe zij met Totally Integrated Automation gemiddeld 40% doeltreffender kunnen produceren.

Siemens toont de productiviteitsstijging van gemiddeld 40% live aan via de verschillende productiestappen van een voetbal. En Oud-Oranje doelman Hans van Breukelen licht toe hoe het succes van Totally Integrated Automation niet minder logisch is dan de successen die Oranje met het totaalvoetbal boekte. En als klap op de vuurpijl maakt elke deelnemer aan de Tour kans op een van de 40 VIP-arrangementen voor de oefeninterland Nederland Kameroen.

Deelname aan de Productivity Tour is kosteloos. Het programma begint op alle locaties om 11.30 uur s morgens en wordt rond 17.00 uur afgesloten met een hapje en een drankje. Men kan zich aanmelden voor de Productivity Tour op: www.siemens.nl/industry/productivity-tour

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo