Gemeente Eindhoven

witruimte
Persbericht 5 mei 2006, no. 137

Laatste kans voor fans: UEFA Cup op NS station

In het kader van de tour die de UEFA Cup tot en met 8 mei door Eindhoven maakt, heeft het NS station het initiatief genomen om de beker op 8 mei van 13.00 â 18.00 uur op het NS station te tonen. Voetbalfans die graag met de enige echte beker op de foto willen, moeten deze laatste kans zeker grijpen.

Het NS station heeft een professionele fotograaf geregeld die maandag vanaf 13.00 uur fans met de UEFA cup op de foto zet. De cup zal in een aparte ruimte vlakbij de ingang centrumkant te zien zijn waar ook de fotoâs worden genomen. De fotoâs kunnen enkele dagen later gratis vanaf www.uefacupeindhoven.nl worden gedownload.

Kaartjes te winnen
Voor wie op de meest originele manier op de foto weet te komen, heeft de gemeente Eindhoven twee kaartjes voor de finale gereserveerd. Ook op het station zal de 15 kg zware voetbaltrofee streng worden beveiligd.

Finale op 10 mei
Op 10 mei zullen de finalisten Sevilla FC en Middlesbrough FC in het PSV stadion om de UEFA cup strijden. De zilveren beker staat op een geelmarmeren voet en is ontworpen en vervaardigd door edelsmederij Bertoni in Milaan. In tegenstelling tot de beker voor de Champions League, heeft deze UEFA Cup geen oren. De UEFA Cup is de oudste originele trofee die voetbalclubs in de wacht kunnen slepen. contactgegevens

Bezoekadres:

Stadskantoor
Stadhuisplein 10
tel. 040-238 92 22

Postadres:

Postbus 90150,
5600 RB, Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum

tel. 040-238 60 00
Of stuur een e-mail.
functies

(c) 2006 Gemeente Eindhoven