Gemeente Den Haag

Op maandag 8 mei aanstaande beginnen de werkzaamheden op de kruisingen Maanweg - Binckhorstlaan en Regulusweg - Saturnusstraat. Op de Binckhorstlaan en de Maanweg is er voor het verkeer maar een rijstrook beschikbaar. De werkzaamheden worden buiten de spitsuren uitgevoerd en duren tot medio juni.
Op de kruising Regulusweg en Saturnusstraat wordt tot eind mei een extra busstrook aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt een rijstrook afgesloten. In het weekend van 3 en 4 juni krijgt de kruising nieuw asfalt en wordt het verkeer omgeleid. Deze omleiding wordt met borden aangegeven.

Verkeersmaatregelen Binckhorst
In het najaar vinden de werkzaamheden op de kruisingen Maanweg - Regulusweg en de Binckhorstlaan - Mercuriusweg plaats. De verkeersmaatregelen op de vier kruisingen zijn nodig om het bedrijventerrein De Binckhorst voor zowel automobilisten, fietsers, voetgangers als OV-reizigers beter bereikbaar te maken. Dit gebeurt door ondermeer uitbreiding van wegvakken, de aanleg van busvoorzieningen, verbeteringen voor het fietsverkeer en optimalisatie van de verkeerslichtenregeling.

Meer informatie
Meer informatie over de verkeersmaatregelen op de Binkhorst is te vinden op internet www.denhaag.nl/binckhorst