Digitale Gemeente Houten

Wijk Voetbaltoernooi voor jongeren

woensdag 22 maart 2006 - Bron: Cor Groenen (RCHC)

Welke wijk wordt een jaar lang voetbalkampioen van de gemeente Houten?

Op woensdag 3 mei wordt op de MegaSportdag 2006 bekend welke wijk of kleine kern zich een jaar lang voetbalkampioen van Houten mag noemen. Jongens en meiden van 12 t/m 16 jaar kunnen zich per wijk met 1 team inschrijven. Een wijkteam bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers (jongens en meiden gemengd). Dus trommel snel een paar vrienden op die (een beetje) kunnen voetballen en schrijf je in. Inschrijfformulieren kun je downloaden via www.rchc.nl, www.Chipolata.nl (klik special events).

Het jongeren Wijk Voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Stichting Enter en gespeeld in twee opblaasbare voetbalkooien. Elk team bestaat uit 4 spelers die met hun teamleden mogen wisselen. Er gelden de zaalvoetbalregels en er zal volgens het WK-toernooi-systeem en knock-out systeem naar een finale worden gewerkt. Het jongeren wijk voetbaltoernooi is onderdeel van de breedtesport impuls Houten

Het toernooi begint s morgens om ca 10.00 uur en om 15.30 uur is de finale. Tussendoor heb je tijd genoeg om op de Mega Sportdag 2006 rond te kijken en alle mogelijke sporten te beoefenen of demonstraties bij te wonen.

Dus snel inschrijven! Bij meerdere inschrijvingen per wijk of kern kunnen voorrondes worden gespeeld.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).