AutoRai

Volvo S60 verder verfijnd

(5/2/2006)
De Volvo S60 is verder verfijnd, met als doel het sportieve karakter van deze succesvolle zakensedan te versterken. Het exterieur is licht gewijzigd, maar de belangrijkste wijzigingen zijn onderhuids te vinden. Het onderstel werd flink aangepast om meer sportief rijplezier te bieden.
De Volvo S60 draait al weer een aantal jaren mee, maar wint nog steeds regelmatig vergelijkingstests met directe concurrenten op punten. Het comfort en de goede ergonomie, in combinatie met het sportieve weggedrag zorgen voor een stevige positie van de S60 in het zakelijke segment. Daarnaast heeft het vloeiende, tijdloze design een groot aantal liefhebbers.

Meer rijplezier
Om het sportieve karakter van de S60 verder te benadrukken heeft Volvo het onderstel voor modeljaar 2007 op diverse fronten aangescherpt. Er worden stijvere schokdempers en andere veren gemonteerd, terwijl de stabilisatorstangen een slag stijver zijn geworden. Mede hierdoor, en door een aantal andere maatregelen is de torsiestijfheid verder verhoogd. Dit alles resulteert in een meer dynamische wegligging en een scherper stuurgedrag. Meer rijplezier dus!

Stoerder front
Uiterlijk is de S60 licht gewijzigd. Er is een grotere grille gemonteerd, met een dikkere chroomrand en Volvoâs vernieuwde logo, in de stijl van de nieuwe Volvo S80. Ook de nieuwe onderste voorspoiler is een verwijzing naar Volvoâs nieuwe topmodel. De S60 kan tevens worden uitgerust met adaptieve meesturende Bi-Xenon verlichting. De vernieuwde, grotere buitenspiegels zijn nu voorzien van geïntegreerde clignoteurs. In het interieur vinden we diverse zilverkleurige accenten. Optioneel is een sportief, tweekleurig lederen interieur met sportstoelen leverbaar. De prijzen van de Volvo S60 bleven vrijwel ongewijzigd.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster