Generali

Jan van Leer benoemd tot statutair directeur van Generali

Jan van Leer is door de aandeelhouders van Generali verzekeringsgroep nv benoemd tot statutair directeur Schade. Van Leer was adjunct-directeur Schade en heeft gedurende zijn 24-jarige loopbaan bij Generali uitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen uiteenlopende onderdelen van het verzekeringsbedrijf.

Loopbaan

Jan van Leer studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na afronding van zijn studie in december 1981 trad hij op 1 maart 1982 als bedrijfsjurist in dienst van De Nederlanden van 1870, waarin het Italiaanse Assicurazioni Generali toen een meerderheidsbelang had. In 1989 werd hij Hoofd Hypotheken bij het Levenbedrijf om enkele jaren later de overstap te maken naar het Schadebedrijf, waar hij Hoofd Schadebehandeling werd. In 2000 werd hij benoemd tot adjunct-directeur Schade met als aandachtsgebied Operations.

Generali verzekeringsgroep

Generali verzekeringsgroep is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt en verzekert hier sinds 1993 onder de naam Generali. In die 136 jaar is zij dankzij haar professionele expertise en flexibele instelling uitgegroeid tot een vooraanstaande inkomens- en pensioenverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. Generali verzekeringsgroep maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. In Europa is de Generali Group de derde verzekeraar. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group.

Publicatiedatum: 27-04-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006