Provincie Limburg

Genomineerden Provinciale Vrijwilligersprijs Limburg bekend Stem via www.limburg.nl/vrijwilligerswerk en bepaal mee wie de winnaar

wordt Vanaf 29 april kan iedereen via de website www.limburg.nl/vrijwilligerswerk meebepalen wie de Provinciale Vrijwilligersprijs Limburg 2006 verdient. Er zijn vijf projecten genomineerd: Turks Cultureel Centrum, CVA-vereniging Samen Verder, Stichting Voedselbank Limburg Zuid, Stichting Boy 4-ever en Stichting Eerbied voor het Leven. Er kan slechts op één project gestemd worden. De uiteindelijke winnaar ontvangt uit handen van gedeputeerde Odile Wolfs een geldbedrag van 2.500,- tijdens een feestelijke bijeenkomst op 16 mei 2006 in het Gouvernement.

Voor de Provinciale Vrijwilligersprijs Limburg 2006 zijn 34 projecten aangemeld. De jury heeft bij het vaststellen van de nominaties vooral gelet op de maatschappelijke betekenis en de provinciale uitstraling van de activiteit. Ook is gekeken naar de voorbeeldfunctie die het project kan vervullen en de mate waarin het project overdraagbaar is. De jury bestaat uit Odile Wolfs, gedeputeerde Provincie Limburg, Kees van Kemenade, voorzitter Provinciaal Overleg van Vrijwilligerscentrales Limburg, Tiny Reijnders, bestuurslid Vereniging Kleine Kernen Limburg, Jorieke Nyst, lid winnende team provinciaal Lagerhuis debat en Nol Reverda, lector Sociale Studies aan de Hogeschool Zuyd.

Voor meer informatie over de Provinciale Vrijwilligersprijs Limburg en de genomineerde projecten kunt u terecht op de website www.limburg.nl/vrijwilligerswerk. Via deze website kunt u ook uw stem uitbrengen op één van de vijf projecten.

28-4-2006 11:21