BOVAG

Vacaturebank Jobmotive van start

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 28-04-2006

Vandaag is de vacaturebank voor de mobiliteitsbranche Jobmotive gelanceerd. Dit is een samenwerking tussen het vakblad Automotive en BOVAG.

Op Jobmotive (www.jobmotive.nl) staan vacatures voor functies in alle 11 branches waarin BOVAG-leden actief zijn. Ook is Jobmotive nadrukkelijk bedoeld voor het aanbieden van leer-werkplekken. Daarmee kan de match tussen leerling en bedrijf nog beter plaatsvinden.

Ondernemers die lid zijn van BOVAG kunnen hun vacatures gratis op Jobmotive plaatsen. Dat gaat heel eenvoudig, want via het ledendeel van de BOVAG-website kunnen zij direct inloggen op Jobmotive. Achter hun vacature verschijnt bovendien het BOVAG-logo, waardoor deze extra opvalt. Niet-leden moeten voortaan betalen voor het plaatsen van vacatures op Jobmotive.
Koos Burgman, algemeen directeur BOVAG, over Jobmotive: Een zeer welkome extra tool om vraag en aanbod in onze branches nog beter bij elkaar te brengen.

Jobmotive biedt verder een overzicht van opleidingen en trainingen in de mobiliteitsbranche, tips voor sollicitanten en een link naar stageplaatsen. Werkzoekenden kunnen een profiel aanmaken waarmee vacatures automatisch aan hen worden toegezonden.

BOVAG en Automotive brengen Jobmotive samen stevig onder de aandacht van potentiële werknemers. Zodat iedereen die een baan zoekt in de mobiliteitsbranche weet: dit is dé plek waar je vacatures in de mobiliteitsbranche vindt!