April 2006

Strandseizoen geopend op website Beach4fun.nl
Gevarieerd aanbod van strandevenementen aan de Noordzeekust

Het strandseizoen 2006 is geopend en de badplaatsen aan de Noordzeekust bruisen weer van de activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is ook een feestelijk jaar voor Bergen aan Zee en Wijk aan Zee. Bergen aan Zee viert haar 100-jarig bestaan en de festiviteiten gaan op 6 juni van start. Wijk aan Zee viert 125 jaar badplaats. Deze en vele andere evenementen staan vermeld op de website http://www.beach4fun.nl/.
Strandevenementen
De website Beach4fun.nl biedt een gevarieerd aanbod van strandevenementen in de badplaatsen van Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. De website heeft een partyagenda `beachparties' in samenwerking met DJ Guide. Voor de sportieve strandliefhebbers is er ook genoeg te beleven met `beach sports' zoals beach volleybal, beach hockey, beach tennis en beach soccer. Voor een brede doelgroep zijn de evenementen met cultuur, muziek en theater.

Stadsstranden
Wie geen zin heeft om in de file te staan voor een dagje strand, bieden de stadsstranden uitkomst. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht hebben een of meerdere stranden binnen hun gemeentegrenzen. Onder `city beach' staat een uitgebreide beschrijving van de verschillende stranden.

Website
De website is een particulier initiatief van Erik Zijlstra uit Velsen-Noord, dat is ontstaan in de zomer van 2003. De website mag zich sindsdien verheugen in een jaarlijks groeiend bezoekersaantal. Met name in de zomermaanden wordt de website geraadpleegd door vele duizenden strandliefhebbers.

Noot voor de redactie (