Ingezonden persbericht


Nieuws op www.wijninfo.nl

----------

Masterclass Wijn & Spijs uit Griekenland - Verwen uw zintuigen!

Griekenland is een land met een groot gastronomisch verleden én toekomst. Een land met een enorme verscheidenheid aan culinaire tradities waar de lokale wijnen en spijzen elkaar uitstekend aanvullen. Tradities welke opnieuw worden ontdekt zowel binnen als buiten Griekenland. Weterings Wijnen en Ambrosia Griekse Wijnen en Delicatessen presenteren tijdens het Nederlands Wine & Food Festival (zondag, 23 april in Amsterdam) een bijzondere masterclass met wijnen en delicatessen uit Griekenland. Marc van Gulick, Patron-Cuisinier Restaurant-Hotel de Hoefslag, maakt tijdens de masterclass een bijzondere creatie en combineert deze met een bijzondere wijn uit Griekenland. Verder maakt u deze Masterclass kennis met de absolute top van de Griekse wijnen , zoals Domaine Gerovassiliou, en de combinaties met authentieke Griekse delicatessen, zoals de Akrokolion ham. Inschrijvingen vinden plaats op de dag zelf. Toegang is gratis voor de bezoekers van het evenement. U bent van harte welkom bij deze culinaire ontdekkingsreis! Stavros Topaltzikis (Weterings W! ijnen - Griekse Wijnen Specialist) Dimitris Lettas (Ambrosia Import - Griekse Delicatessen Specialist) Nederlands Wine & Food Festival 2006
Tijden festival:12.00-18.00:
Tijden Masterclass Griekse Wijnen en Delicatessen:17:00-17.45 Publiekprofessionals, (vak)pers, genodigden van exposanten, abonnees Proefschrift/De ProefKrant en overige lezersaanbiedingen. Datum/locatie:Zondag 23 april 2006 St. Olofskapel, NH Barbizon Palace Prins Hendrikkade 59-72 1012 AD AMSTERDAMmeer informatie en aanmelden voor het festival: www.thewinesite.nl

NB. aanmelden voor de masterclass kan enkel op de dag zelf