Gemeente Deventer

Week 16, 20 april 2006

Wijkaanpak introduceert oranje wijk 3 cap

WIJK 3 KLEURT ORANJE

Wijk 3 heeft een grote traditie als het gaat om het Oranjegevoel tijdens een groot voetbaltoernooi. Om het âwijgevoelâ alvast wat aan te moedigen introduceert de Wijkaanpak een oranje cap met de tekst âwijk 3 staat achter oranjeâ.

De officiële introductie van de oranje cap is op zaterdag 22 april tijdens de schoonmaakactie van de Douwelerwetering. De taakgroep Douwelerwetering mooi en groen overhandigt de allereerste oranje cap dan aan wijkwethouder Gosse Hiemstra.

De bedoeling is dat Gosse Hiemstra dan bij elk bezoek aan de wijk de cap bij zich draagt tot en met het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland.

De oranje cap is vooral bedoeld voor alle actieve bewoners (met name de kinderen) in de Wijkaanpak. Ook de buurt- en speeltuinverenigingen in wijk 3 krijgen oranje caps om uit te delen aan de kinderen.

De komende weken wordt de cap ook uitgedeeld bij andere activiteiten van de Wijkaanpak. Dit gebeurt onder andere bij de presentatie van de taakgroep Rivierenwijk Beweegt op het Oost West Festival op het Deltaplein. Verder reikt de Wijkaanpak de cap ook uit tijdens de voetbalwedstrijd tussen de kinderen uit de Rivierenbuurt deel 2 en de politie op woensdag 31 mei op de Straatspeeldag in de Geulstraat

Publicatiedatum: 22-4-2006

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging zaterdag 22 april 2006