KNHS


Digitale nieuwsbrief voor verenigingsbestuurders 20/4/2006

ERMELO (KNHS) - De KNHS wil graag vaker en gerichter communiceren met haar aangesloten verenigingen. Naast 'KNHS Nieuws' en de website gaat de KNHS daarvoor nu ook een digitale nieuwsbrief inzetten.

De nieuwsbrief is speciaal voor bestuursleden van verenigingen. Met deze gerichte service kan de KNHS snelle en actuele informatie verstrekken aan verenigingsbestuurders. Op deze manier willen we alle rij- en menverenigingen beter informeren over de laatste ontwikkelingen binnen onze sport en de KNHS.

De digitale nieuwsbrief voor verenigingsbestuurders gaat op 1 mei van start als pilot. GeĂŻnteresseerde bestuurders kunnen zich voorlopig alleen nog maar via e-mail voor de nieuwsbrief aanmelden. Vanaf dit najaar kan dit dankzij de vernieuwde automatisering rechtstreeks via de website van de KNHS. Ook bestuurders van de nationale verenigingen, het Wedstrijdplatforn en de KNHS regio's en kringen kunnen zich aanmelden.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een e-mail naar c.berkhout@knhs.nl, onder vermelding van uw naam, persoonsnummer, functie en de vereniging waarbij u bent aangesloten.