Gemeente IJsselstein


Werkzaamheden Oranje- en Europakwartier
donderdag, 13 april 2006 - 12:21 CET

Om Oranje- en Europakwartier Duurzaam Veilig te maken, wordt op diverse plaatsen in de wijken aan de weg gewerkt.

I. Kruising Duitslandstraat-Frankrijkstraat: 18 t/m 21 april Van 18 tot en met 21 april wordt de klinkerverharding op de kruising Duitslandstraat-Frankrijkstraat vervangen.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden blijven de Frankrijkstraat en het zwembad bereikbaar. Na de reconstructie van de kruising is de voorrangssituatie op dit punt gewijzigd: op de kruising geldt dan de regel dat bestuurders van rechts voorrang hebben.

II. Kruisingen Andorrastraat-Frankrijkstraat en Engelandstraat-Duitslandstraat: 24 t/m 28 april Van 24 tot en met 28 april wordt de kruising
Andorrastraat-Frankrijkstraat verhoogd. Tevens wordt de klinkerverharding op de kruising Engelandstraat-Duitslandstraat vervangen.

Bereikbaarheid
Beide kruispunten zijn dan afgesloten voor het verkeer. De Andorrastraat, Imminkplein en Poortdijk zijn bereikbaar; hiervoor worden tijdelijke voorzieningen getroffen op het onlangs aangelegde parkeerterrein naast sporthal Poortdijk. Om deze tijdelijke voorziening te bereiken, moet worden gereden via de Nederlandlaan, Belgiëstraat, Duitslandstraat en vervolgens de Frankrijkstraat.