Webveilingen.nl

PERSBERICHT

Eerste online executieveiling in seksartikelen

Eerste online executieveiling in seksartikelen.
Door economische recessie en slecht managementbeleid gaan in Nederland óók winkels in eroticagoederen failliet. Uniek is de inventaris uit deze faillissementen online te laten veilen. Hierdoor komen winkels uit deze branche met bijbehorende inventaris meer uit de taboesfeer en kunnen zowel particulieren als handelaren hun voordeel doen door te gaan bieden. Omdat online veilen helder en transparant is kan dit taboedoorbrekend werken en daarom voor een heel breed publiek toegankelijk zijn.

Faillissement Conchita BV te Tilburg (Candy)
Vanaf 12 april wordt in opdracht van curator mr. P. Koning van Schelstraete Advocaten te Tilburg de complete inventaris van deze filialen online geveild op www.webveilingen.nl, Conchita BV, beter bekend onder de naam Candy, is een begrip in Tilburg en omgeving en bestaat al sinds 1978. Mede door hygiëne, klantvriendelijkheid, diverse filmzalen en een breed assortiment op het gebied van DVD's en seksartikelen. Helaas is door slecht managementbeleid van de nieuwe eigenaar het aantal klanten in korte tijd drastisch afgenomen en heeft de Rechtbank te Breda op 7 maart 2006 het faillissement uitgesproken. Diverse mensen hebben tijdens de ontruiming van de 2 panden de medewerkers Webveilingen.nl aangesproken. Niemand begreep waarom deze zo goed bekend staande zaak zijn deuren moest sluiten. Velen mensen waren tevens geïnteresseerd in de inventaris en inrichting.

Curatoren
In de afgelopen 1,5 jaar is het succes van Webveilingen.nl gebleken en gaan steeds meer curatoren over tot het veilen van faillissementsinboedels uit het midden- en klein bedrijf via het internet. Doordat een zo breed mogelijk publiek wordt bereikt is het rendement vele malen hoger dan via het gebruikelijke opkopercircuit.

Webveilingen.nl
Webveilingen.nl is sinds januari 2005 dé veilingsite die bedrijven en curatoren in staat stelt faillissementsgoederen, bedrijfsactiva en restpartijen online te laten veilen. Van kantoormeubilair, faillissementsauto's, elektronicagoederen tot ICT-apparatuur. Zowel particulieren, handelaren als klein zakelijke gebruikers kunnen hiermee hun voordeel mee doen en op deze wijze aan goedkope kwaliteitsproducten komen.