Gemeente Gennep


05-04-2006 - Informatieavond aanpak wateroverlast Ottersum
Op woensdag 12 april a.s. organiseert de gemeente Gennep een informatiebijeenkomst voor inwoners van Ottersum waar in de directe omgeving sprake is geweest van wateroverlast. De gemeente Gennep zal dan de uitkomsten presenteren van het in een eerdere bijeenkomst aangekondigde onderzoek naar de oorzaak van dit probleem. De uitkomsten zijn nu bekend en een vertegenwoordiger van de gemeente Gennep zal deze uitkomsten toelichten tijdens de informatiebijeenkomst in partycentrum " 't Swaantje", St. Jansstraat 46a in Ottersum. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.
Tijdens de bijeenkomst geeft de gemeente ook informatie over de mogelijke maatregelen om de oorzaak van de wateroverlast aan te pakken.
De direct betrokkenen ontvangen een persoonlijke uitnodiging van het gemeentebestuur van Gennep.

In diverse straten in Ottersum heeft verschillende malen water op straat gestaan. De gemeente Gennep heeft daarop een onderzoek aangekondigd om de oorzaak te achterhalen. Het onderzoek is uitgevoerd door ingenieursbureau Oranjewoud in opdracht van de gemeente Gennep. Op basis van de uitkomsten zijn nu de oplossingen in kaart gebracht en wil de gemeente de uitkomsten en de oplossingen toelichten aan de direct betrokkenen.