Generali

Nieuw: Generali ArbeidsOngeschiktheids Verzekeringen

Generali introduceert de nieuwe Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en Arbeidsongeschiktheidsverzekering Extra (AOV Extra) bij het met haar samenwerkende intermediair. Met de nieuwe AOV en de AOV Extra kunnen ondernemers kiezen tussen een basisdekking of een zeer uitgebreide dekking. Beide AOV's scoren, door een tariefsverlaging en verbetering van de voorwaarden, zeer goed in marktbreed gebruikte vergelijkingssoftware.

AOV en AOV Extra

Zowel de AOV als de AOV Extra hanteert in het eerste jaar van de arbeidsongeschiktheid het beroep als uitgangspunt. Bij de AOV Extra geldt dat criterium ook in de periode daarna. De AOV Extra biedt bovendien extra zekerheden als een ongevallendekking, verhaalsbijstand en de mogelijkheid om het verzekerde bedrag jaarlijks met 15% te verhogen, zonder gezondheidswaarborgen. Uniek hierbij is de flexibele provisiestructuur waardoor het intermediair zijn eigen provisie bepaalt.

Introductiecampagne

Voor de nieuwe AOV's heeft Generali een nieuwe brochure ontwikkeld. Alle met Generali samenwerkende intermediairs hebben de nieuwe AOV-brochure inmiddels ontvangen. De brochure is onderdeel van een uitgebreide campagne rond de introductie van de AOV's. De campagne bestaat daarnaast uit advertenties in vaktijdschriften, een nieuwe productkaart en radiocommercials. Het motto van Generali hierbij is: `Wij beloven niet. Wij verzekeren.`

Promotie

Voor de advisering heeft Generali een aantal hulpmiddelen ontwikkeld, waaronder diverse voorbeeldbrieven en offertesoftware. Deze hulpmiddelen zijn via de accountmanager verkrijgbaar. Daarnaast zijn deze te downloaden vanaf www.generaligis.nl.

Publicatiedatum: 28-03-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006