Gemeente Stein


Grote voorjaarsschoonmaakactie 2006 in Stein
10-04-2006

In de week van 15 mei organiseert de gemeente een grote voorjaarsschoonmaakactie. Verenigingen en clubs worden opgeroepen om mee te doen aan deze actie, om voor hun club of vereniging wat extra geld in het laatje te krijgen.

Door het jaar worden er vele schoonmaakacties uitgevoerd in onze gemeente. De plantsoenen in de kernen worden wekelijks schoongemaakt en het plantsoen in de wijken een maal per twee weken. De parken, het Steinerbos en het buitengebied worden vier maal per jaar bijgehouden. Dagelijks worden de ruimtes bij winkelcentra en bij glasbakken e.d. schoongemaakt. Het jaagpad langs het kanaal en de bermen worden jaarlijks in de wintermaanden schoongemaakt door Rijkswaterstaat.

In maart jl. hebben ca. 80 leden van de scouting Elsloo een grote schoonmaakactie gehouden in het buitengebied Catsop en langs de Scharberg te Elsloo.

Verenigen, clubs, buurtverenigingen e.d. kunnen zich opgeven voor de grote voorjaarsschoonmaakactie in mei. Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. A. Kooistra tel. 046- 4203070.