Ingezonden persbericht
Persbericht
Vleessnack Strikers nu in hersluitbare stazakverpakking
Almelo, 5 april 2006 -- Het assortiment Strikers, de droge worstjes van Zwanenberg-dochter Huls, wordt uitgebreid met twee smaken: 'white' (in een witte verpakking) en salami (in een oranje verpakking). Het succesvolle product was al verkrijgbaar in de smaken Mild (groene verpakking) en Chorizo (rood). Alle smaken worden vanaf nu verpakt in een hersluitbare stazak. Strikers worden niet in de koeling bewaard. De nieuwe smaken zijn bij diverse supermarkten verkrijgbaar.
Zwanenberg heeft voor deze consumentvriendelijke hersluitbare stazakverpakking gekozen vanwege het 'snackgemak'. De zak kan eenvoudig op tafel of op de bar worden neergezet en na gebruik worden afgesloten, zodat het product vers en smakelijk blijft. Dat is onder andere aantrekkelijk met het oog op het naderende wereldkampioenschap voetbal. In elke verpakking van 160 gram zitten ongeveer 26 stuks.
'Een WK-wedstrijd is voor TV-kijkend Nederland een snackmoment bij uitstek', licht Henk Koster, Sales Manager van Huls, de keuze voor de stazak en het introductiemoment toe. 'De mensen zetten een aantal verschillende smaken Strikers op tafel, biertje, frisdrank of glaasje wijn erbij, en genieten maar!'
Koster verwacht dat - naast de bestaande smaken - ook de nieuwe smaken een 'blijvertje' zullen zijn rond het borreluur en als tussendoortje. 'Behalve voor bij de televisie zijn Strikers ook bedoeld voor consumptie tussendoor, bijvoorbeeld onderweg. Daarom willen we het product ook bij benzinestations en op NS-stations gaan aanbieden. De Strikers-worstjes hebben een zeer brede doelgroep. Het is een typisch familieproduct; ook kinderen zijn er gek op.'
Ter ondersteuning van de introductie in de supermarkten wordt er van medio april tot en met medio mei 2006 een gratis Lottokaart weggegeven bij aankoop van een stazak Strikers. Hiermee maakt men kans op een hoofdprijs van ¤ 1 miljoen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Huls, Henk Koster, telefoon 0599 35 44 44.