Generali

Nieuw: De Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering

Generali introduceert een nieuwe verzekering, de Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering. Hiermee biedt Generali een complete overlijdensrisicoverzekering speciaal voor ondernemers tegen een zeer scherpe premie. MoneyView voerde een premievergelijking uit, waarbij Generali onder de uitgebreide overlijdensrisicoverzekeringen voor niet-rokers het gunstigste tarief laat zien.

Complete overlijdensrisicoverzekering voor ondernemers De Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering biedt, wanneer de ondernemer overlijdt, financiële zekerheid aan nabestaanden of de onderneming. Voor de levenspartner of het gezin zijn verschillende kapitaalvormen te verzekeren en voor zakelijke partners is een compagnonsverzekering en een key-man-verzekering beschikbaar. De verzekering is aan te vullen met een arbeidsongeschiktheidsdekking, premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en een ongevallendekking.

Voordelen
Deze overlijdensrisicoverzekering heeft naast het zeer scherpe tarief nog meer aantrekkelijke voordelen, zoals extra korting voor niet-rokers en een voorlopige dekking tot EUR 345.000,-. Daarnaast kan de ondernemer rekenen op een soepel acceptatieproces, want de keuringsgrenzen zijn aangepast. Zo was boven een verzekerd kapitaal van EUR 160.000,- een huisartsenverklaring nodig, nu volstaat tot een verzekerd kapitaal van EUR 200.000,- een gezondheidsverklaring. Tot en met EUR 345.000,- is een huisartsenkeuring nodig en daarboven een internistenkeuring.

Service voor het intermediair
Het intermediair kan de verzekering aanbieden aan de hand van een aantal nieuwe materialen, zoals een brochure, een productkaart en een tariefkaart met de actuele premievergelijking van MoneyView. Daarnaast zijn via Generali's website voor het intermediair, www.generaligis.nl, de offertesoftware, een voorbeeldbrief en de benodigde aanvraagformulieren te downloaden.

Nieuwe campagne
Deze introductie maakt onderdeel uit van de nieuwe campagne van Generali die onlangs startte onder het motto: `Wij beloven niet. Wij verzekeren.'

Publicatiedatum: 06-04-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006