Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vier exclusieve card phone cases voor Samsung P300

Topdesigner Otazu steekt superslank Samsung mobieltje in stijlvolle outfit

Delft, 6 april 2006 - De internationale topdesigner Rodrigo Otazu geeft de superslanke P300 van Samsung een stijlvolle touch. Speciaal voor dit mobieltje met het formaat van een creditcard heeft Otazu vier hippe card phone cases in leer en jeansstof ontworpen. Of je nu kiest voor trendy 'pink' en 'gold' of het stoerdere 'brown' en 'jeans', hip ben je in élk geval.

De Samsung mobiele telefoon P300 is met recht een topmodel. Het toestel ziet er niet alleen verbluffend uit, het heeft ook inhoud. Handsfree bellen, fotograferen in het holst van de nacht, filmen of naar de lekkerste muziek luisteren. Met de P300, die door Media Totaal al is uitgeroepen tot de beste GSM van 2006, ervaar je wat mobiele vrijheid voor jou kan betekenen. Het superslanke mobieltje is hiervoor uitgerust met de modernste technologie, zoals een speakerphone, 1.3 megapixelcamera met flitser, een MP3-speler en Bluetooth. En dat in een lichtgewicht gadget dat slechts 9 millimeter dun is. De Samsung P300. Je kunt er niet omheen.

Voor ¤ 579,- inclusief B.T.W. is de Samsung P300 met een exclusieve card phone case van Otazu van jou.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2005 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 56,7 miljard en een nettowinst van US$ 7,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 128.000 medewerkers actief op 90 verschillende locaties in 51 landen. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.



Ingezonden persbericht