RTL Group


'En dan win je Idols' toont hectische weken 'Idols'-winnares Raffaëla Op 11 maart 2006 wint Raffaëla de derde editie van de populairste talentenjacht van Nederland, Idols. Een spetterend optreden met het nummer Disco Inferno, een vertederend duet met Elvis en een weergaloze vertolking van het nummer Right Here, Right Now, bezorgt haar de meeste stemmen van het publiek. Deze overwinning is het begin van een hectische periode waarbij Raffaëla het leven van een populaire artiest is binnengestapt. In En dan win je Idols op donderdag 6 april bij RTL 4, is te zien hoe het de Idols-winnares de afgelopen weken is vergaan.

Meteen na de finale neemt de hectiek grote vormen aan. Een batterij aan journalisten en fotografen staat klaar om Raffaëla het hemd van het lijf te vragen. Vervolgens vertrekt de Idols-winnares met haar vriend richting haar woonplaats Emmen om onthaald te worden in haar favoriete kroeg. De dagen die volgen zijn zwaar voor het nieuwe idool. Met een flinke griep onder de leden is Raffaëla, zoals het een echte artiest betaamt, niet klein te krijgen en doet zij meer dan vijftien interviews. Ze is te gast bij Life & Cooking, Jensen!, Top Of The Pops, Giel Beelen, Edwin Evers en Rob Stenders. Honderden mensen wachten de zangeres op in Amsterdam om haar single met handtekening te bemachtigen. Als klap op de vuurpijl behaalt haar nummer Right Here, Right Now ook nog eens de nummer 1 positie in de Top 40. In Dierenpark Emmen wordt een aapje naar haar vernoemd, vliegt ze met een helikopter (terwijl ze nog nooit gevlogen heeft) naar Venray en staat ze oog in oog met Marco Borsato.

Naast al deze hectiek is in En dan win je Idols ook te zien hoe Raffaëla alle belevenissen bespreekt met haar vriendinnen. Hoe zij het vinden dat hun vriendin in alle kranten staat en dat iedereen haar kent. En hoe Raffaëla weer het gewone meisje uit Emmen is als zij zich bevindt tussen de mensen die zij liefheeft.

Uitzending: Donderdag 6 april, tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.
---

----------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP