KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

3-4-2006

IMS/ORC Club voorlichtingsbijeenkomst op 6 april

De Noordzee Club, de klassenorganisatie voor scherpe jachten
organiseert een IMS /ORC Club voorlichting gevolgd door een
presentatie over bootpreparatie

Na de eerste succesvolle avond in Willemstad vindt op donderdagavond 6 april de tweede landelijke meetbriefhouders bijeenkomst plaats. Nu in Lelystad. Doel van de avond is informatie en kennisuitwisseling.

In het eerste deel van het programma wordt u bijgepraat over het komende seizoen en worden veel gestelde vragen beantwoord. Het tweede deel van de avond wordt geheel besteed aan een speciaal onderwerp, bootpreparatie in dit geval. Wat doet een topteam aan haar schip om deze in optimale wedstrijdconditie te brengen? Onderwaterschip, kiel, roer, mast, zeilen etc. komen allemaal aan de orde. Bootpreparatie is iets waar elke wedstrijdschipper mee te maken heeft, maar waarvoor de kennis slecht voorhanden is. De klassenorganisatie verwacht veel interesse voor dit onderwerp en heeft Frans van de Heijden schipper van de Daikin Airco, Nederlands Kampioen IMS 1 bereid gevonden zijn kennis te delen

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 april in het clubhuis van WV Bovenwater, Lelystad. Aanvang is 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur is er koffie.

Adres van WV Bovenwater is Uilenweg 15, 8245AB Lelystad. Zie voor een rijaanwijzing website www.wvbovenwater.nl

Aanmelden van deelname vooraf naar info@noordzeeclub.nl wordt op prijs gesteld. Vragen die u graag behandelt wilt zien kunt u hier ook aanmelden.

E-mailadres:info@noordzeeclub.nl