Gemeente Bussum

De Gemeentepagina in de Bussumse Krant

Vanaf 6 april aanstaande staat het gemeentenieuws van Bussum in de Bussumse Krant. Alle belangrijke zaken over en van de gemeente Bussum vindt u voortaan op pagina 2 en 3 van deze krant.

De eerste editite van De Gemeentepagina vieren de Bussumse Krant en de gemeente Bussum samen door helemaal in kleur uit te komen.

De Gemeentepagina verschijnt vanaf 6 april 2006 wekelijks op pagina 2 en 3 van de Bussumse Krant. De pagina's worden anders vormgegeven dan de rest van de krant, zodat u ze makkelijk herkent als pagina's van de gemeente Bussum.

Het eerste nummer op 6 april is een feestnummer. Dit nummer heeft als thema `nieuw': een nieuwe gemeentepagina, een nieuwe raad, een nieuwe lente. Daarom komt dit eerste nummer in feestelijke kleuren uit.

Vanaf 13 april brengen we wekelijks het gemeentenieuws en belangrijke informatie, waaronder ook de bekendmakingen. Nieuw is de wekelijkse rubriek `Op de foto'. Hierin laten we inwoners aan het woord die zich inzetten in en voor de gemeente. In de rubriek `Interview met...' praten we met bestuurders over hun standpunten en doelstellingen.

Het is ook mogelijk om De Gemeentepagina digitaal te ontvangen. Vanaf 6 april kunt u zich hiervoor opgeven via deze website. Kiest u in het snelmenu bovenaan de website voor 'Nieuwsbrief'. U komt dan in een scherm waar u zich kunt laten registreren.

De Gemeentepagina wordt een pagina voor ú. Laat u het ons daarom weten als u suggesties of klachten heeft. Mailen kan altijd naar: communicatie@bussum.nl.