Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Tsunami Dralt Schink Interieurs BV' in vitrine Glaspaleis.

Van 1 april t/m 7 mei 2006 vestigt 'Tsunami Dralt Schink Interieurs BV' zich in de vitrine van het Glaspaleis, een shop in shop-concept voor reizen, meubelen en interieurdesign en werkaanbod. U bent van harte welkom op de feestelijke opening van dit nieuwe winkelconcept, speciaal voor deze locatie vormgegeven door beeldend kunstenaar Ray Moon: za 1 april om 15.00 uur. De heer Wim Reiff, van Wim Reiff Gallery te Maastricht, geeft een korte inleiding over de kunstenaar en zijn werk en de muziek wordt verzorgd door de 'HORRIBLE GUITAR GRUP' uit Maastricht. De vitrine is alle dagen te bezichtigen.

Het shop in shop-concept van 'Tsunami Dralt Schink Interieurs BV' bevat reisbureau Interdin Travel, een meubel- en interieurdesignzaak en uitzendbureau Lazy's. Reisbureau Interdin Travel is gespecialiseerd in kortbij bestemmingen met als openingsaanbieding een retourtje Beek-Hoensbroek met enkel in Amsterdam een tussenlanding voor slechts ¤80,-. In de meubel- en interieurdesignzaak zijn tal van nieuwe ontwerpen te koop zoals bijvoorbeeld een 'lameller' of een 'Bankstelgitaar'. Werkzoekenden kunnen terecht bij uitzendbureau Lazy's. Dit geldt vooral voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een luizenbaan!

Met zingende planten, occulte sausen, veel goud en rook wordt ook de opening van 'Tsunami Dralt Schink Interieurs BV' op zaterdag 1 april (dit is geen grap) om 15.00 u een waar spektakel. Vormgever van het nieuwe winkelconcept Ray Moon noemt het zelf 'entertainment op de rand van entertainment'. Met de opening zijn vreemde zelfgebouwde gitaren, bestuurd en bespeeld door o.a. beeldend kunstenaars Buro OAA, Ruud Janssen en Ray Moon zelf te bewonderen. Dit alles wordt aan elkaar gemixed met plaatjes van DJ DeNaald UK.

'Tsunami Dralt Schink Interieurs BV' wordt mede mogelijk gemaakt door 'Reinigingsdiensten Rd4'.

In het Glaspaleis zijn gehuisvest: Muziekschool Heerlen, Openbare bibliotheek Heerlen, Stadsgalerij Heerlen, Architectuurcentrum Vitruvianum, filmhuis De Spiegel en de horecagelegenheden.
Glaspaleis, venster op cultuur Bongerd 18 Heerlen 045 - 5772200

www.raymoon.nl, www.cuci.nl/~god, www.aircoiris.com www.glaspaleis.nl

////////////
Informatie voor de pers:
Janneke Schmeitz/ Reggie Berkers
J.schmeitz8@heerlen.nl/ R.Berkers@heerlen.nl
045-5772203/ 045-5772271