Gemeente Tilburg

Datum
20 maart 2006

Herinrichting Kreitenmolenstraat

Uitnodiging inloopavond donderdag 30 maart 2006

Zoals u wellicht weet, is de gemeente Tilburg al enige tijd bezig met het maken van een plan voor de herinrichting van de Kreitenmolenstraat, voor het gedeelte tussen de Slimstraat en Zeshoevenstraat. De verkeersveiligheid en het verblijfsklimaat voor fietsers en voetgangers moet worden verbeterd. Een nieuwe inrichting van de Kreitenmolenstraat kan hieraan bijdragen. Op de achterzijde van deze brief vindt u een impressie die een indruk geeft van de toekomstige situatie.

In nauwe samenwerking met de klankbordgroep Kreitenmolenstraat waarin deelnemen leden van de dorpsraad Udenhout, bewoners en winkeliers uit de Kreitenmolenstraat, is een voorlopig ontwerp gemaakt. U kunt kennis nemen van dit voorlopige ontwerp tijdens een inloopbijeenkomst op donderdag 30 maart 2006 in Café de Schol, Stationstraat 13 te Udenhout. U bent van harte welkom. U kunt binnenlopen, op een tijdstip dat u schikt, tussen 19.30 en 21.30 uur.

Inloopavond
Tijdens deze inloopavond kunt u kennis nemen van de herinrichtingsplannen. Ook kunt u informatie krijgen over de totstandkoming van het ontwerp, de uitvoering, de materiaalkeuze voor de bestrating en beplanting en de verkeersveiligheid. U kunt mondeling uw reactie geven op deze plannen of een reactieformulier invullen. De reacties worden meegenomen bij het opstellen van het definitieve ontwerp. Deskundigen van de gemeente, zoals een groenontwerper, een verkeerskundige en de projectleider uitvoering zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en toelichting te geven op het ontwerp. Ook zijn leden van de klankbordgroep aanwezig om een toelichting te geven op het proces dat is doorlopen.

Uitvoering

De voorlopig planning van de uitvoering is als volgt. De start van de werkzaamheden vindt plaats direct na de bouwvakvakantie op 18 augustus 2006. De werkzaamheden duren tot eind oktober. Voor de vakantie worden vooruitlopend op de herinrichting van de straat ook al wat werkzaamheden uitgevoerd voor het verplaatsen van kabels en leidingen. Meer informatie hierover is te verkrijgen tijdens de inloopavond.

Meer informatie?
Uw vragen en of opmerkingen over dit project kunt u kwijt tijdens de inloopavond. Mocht u echter naar aanleiding van deze brief vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Helmy van Ingen projectcoördinator bij gebiedsteam Noord bereikbaar via telefoonnummer 013 542 90 89 of via mail helmy.van.ingen@tilburg.nl.

Zie ommezijde voor impressie van de herinrichting


---- -- Kreitenmolenstraat, bestaande situatie

Kreitenmolenstraat, visualisatie nieuwe situatie


---- --