Llink


Rotterdam, 29 maart 2006


- PERSBERICHT -

'De Milieuridders'

Aflevering 25 Uitzending 30 maart 2006

In deze laatste reguliere aflevering (volgende week de supercompilatie) stuit Muntz op een groot en weerzinwekkend milieuschandaal: er blijken namelijk weekmakers in dildo's te zitten!

De Broertjes pikken het niet langer en komen op voor de omwonenden van Schiphol. Zij blazen directeur Gerlach Cerfontaine en zijn vrouw Pia 'Vinger aan de pols' Dijkstra uit hun bed door midden in de nacht hun rustige straatje op te schrikken met vliegtuig geluiden d.m.v. een geluidsinstallatie van 3000 watt.

Van de Wint gaat met z'n dochtertje paardrijden aan de rand van de stad, maar niet voor lang omdat het paardje rijden moet wijken voor woningbouw. Verder aandacht voor een grote zeehonden reddingsactie en 'De Roeger' laat zich weer van z'n overgevoelige kant zien....

'De Milieuridders' is donderdag 30 maart om 19.50 uur te zien op Nederland 3. De Milieuridders is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT