29 Maart 2006

Ni euwe Nederlandstalige website Barbados

Vanaf 29 maart rechtstreekse Martinairvlucht vanaf Schiphol

Barbados is klaar voor de toeristenstroom uit Nederland, die wordt verwacht als vanaf 29 maart de nieuwe wekelijkse Martinair lijndienst naar het eiland vanaf Schiphol start. Mede in verband daarmee heeft het Verkeersbureau van Barbados nu ook een nieuwe Nederlandstalige website gelanceerd. Via www.visitbarbados.nl is heel veel informatie beschikbaar over deze bruisende Caribische vakantiebestemming.

Afbeelding
Warm, bruisend en sportief, dat is zonnig Barbados

Op 29 maart start de nieuwe, wekelijkse Martinair vlucht vanaf Schiphol naar Barbados. Het eiland richt zich met de komst van deze lijndienst sterk op de Nederlandse markt. Het eiland biedt een unieke combinatie van Westerse kwaliteit en een authentieke Caribische sfeer.

Value for money
De value for money bestemming wisselt schitterende natuur en een bruisend nachtleven af met een rijk cultureel verleden en een overvloed aan (water)sportfaciliteiten.

Highlights
De officiële Nederlandstalige website www.visitbarbados.nl laat de bezoeker kennis maken met de highlights van het eiland, verschaft algemene bestemmingsinformatie, toont relevante touroperators en vliegmaatschappijen en biedt interessante aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Bezoekers van de website kunnen zich bovendien inschrijven voor de gratis Barbados nieuwsbrief, een regelmatig verschijnende e-zine boordevol tips en weetjes over het koraaleiland.

Meer informatie via www.visitbarbados.nl

Lees ook: Barbados binnenkort stuk dichterbij
Afbeelding

Noot voor de redactie (