Ingezonden persbericht

persbericht

Nieuwe jeugdtrainer vv Unicum

Lelystad - Met de komst van Sunil Badloe houdt de vv Unicum de technische staf op sterkte. Door het vertrek van Henk van der Meulen was voor het komende seizoen een vacature ontstaan. Met deze aanstelling verwacht Unicum het sportieve succes te behouden en zelfs uit te bouwen.
Sunil Badloe heeft met zijn 42 jaar al ervaring in de hoofdklasse en derde divisie. De B1 speelt nu al in de hoofdklasse en kan promoveren. Als de B1 daadwerkelijk gaat promoveren kan Badloe de spelers vanuit zijn ervaring trainen en coachen. Unicum is verheugd over de komst van Badloe. De komende maanden gaat hij zich voorbereiden op zijn nieuwe taak. Over de gehele linie behaalt Unicum de laatste jaren haar successen. Ook dit seizoen staan diverse Unicum-teams bovenaan in de competities.
Het eerste elftal bezet de eerste plaats met de 6-punten wedstrijd tegen Oene voor de deur. De A1 staat in de eerste klasse op de tweede plaats, drie punten achter Elspeet maar mag deze tegenstanders nog thuis ontmoeten. De B1 staat in de hoofdklasse na de winst tegen Groen Wit '62 op de eerste plaats. En ook de C1 staat bovenaan in de competitie in de eerste klasse. Bij de pupillen speelt de D1 voor een plaats bij de top 3 en staat de E1 op de tweede plaats.
Deze resultaten blijven niet onopgemerkt meldt voorzitter Paul Ruisendaal. "Van diverse kanten wordt gelonkt naar onze spelers. Gelukkig kiezen de jongens voor hun team en zien ze voldoende kansen bij Unicum. Doordat deze jongens nu ook bij Unicum op zo'n hoog niveau uitkomen vallen ze op. Dat is het effect van een goed jeugdbeleid waar we erg trots op zijn."
De technische staf bij de jeugd van Unicum bestaat komend jaar uit Jan Kenbeek (E-pupillen, tevens seniorenselectie), Jaap Millenaar (A-junioren), Sunil Badloe (B-junioren), Henk Mulder (C-junioren) en Tom Niessen (D-pupillen).

Informatie (niet ter publicatie)
Voorzitter jeugdcommissie: Berend Brouwer 0320 280 187
Alg.voorzitter: Paul Ruisendaal 0653 312 474

---- --