AutoRai

Skoda Fabia Spirit en Spirit+ actiemodellen standaard zeer compleet

(3/22/2006)
Het succes van de speciale uitvoeringen Skoda Fabia Equipe en Equipe Plus heeft ertoe geleid dat Skoda opnieuw een Fabia-lijn uitbrengt met aantrekkelijke meeruitvoeringen. De Fabia Spirit en Spirit+, leverbaar als Hatchback en Combi, zijn voorzien van talrijke extra's voor gunstige prijzen. Zo kan het consumentenvoordeel oplopen tot 2.750 euro.
Voor de Skoda Fabia Spirit zijn twee benzinemotoren beschikbaar, de
1.2 met 47 kW en de 1.4 met 55 kW. Voor de Spirit+ is er keuze uit twee benzinemotoren, de 1.4 55 kW en 1.4 74 kW, en twee diesels, de
1.4 TDi 59 kW en 1.9 TDi 74 kW. In vergelijking met de Fabia Classic is de Fabia Spirit veel royaler uitgerust. De meeruitrusting omvat 15-inch wieldoppen, stootstrips op de portieren, het chroompakket, buitenspiegels en portiergrepen in carrosseriekleur, dakrailing (voor de Combi), centrale portiervergrendeling, een in delen neerklapbare achterbank, boordcomputer, halfautomatische airconditioning en speciale stoelbekleding. Daarmee komt bijvoorbeeld de Skoda Fabia Spirit 1.2 Hatchback op 13.390 euro, hetgeen voor de consument een voordeel van 1.375 euro inhoudt. Bij de Combi, waarvoor steeds een meerprijs geldt van 745 euro, bedraagt dat voordeel zelfs 1.580 euro.

Nog rijkere uitrusting
De aanduiding zegt het al: de Spirit+ heeft een nog rijkere uitrusting. Bovenop de uitrusting van de Spirit heeft de 'Plus' ook mistlampen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, een van binnenuit te openen benzineafdekklep, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en 'inklapsleutel', binnenverlichting met vertrager, hoogteverstelling van de voorstoelen, een MaxiDOT display in het instrumentenpaneel, leeslampjes vóór, radiovoorbereiding met twee luidsprekers en twee tweeters extra, een speciaal uitgevoerde pookknop, details in leder voor het stuurwiel, de pookhoes en de handremgreep, en ten slotte zijairbags. De prijs van de Fabia Spirit+ Hatchback varieert van 14.390 euro (1.4 55 kW) tot 19.590 euro (1.9 TDi 74 kW). De koper heeft dan een voordeel van 2.545 euro. Bij de Combi loopt de korting zelfs op tot 2.750 euro.

BedrijfsautoRAI.nl