Gemeente Capelle a/d IJssel

Koninklijke Onderscheidingen en erepenningen uitgereikt

De heer G.J.M.Derksen krijgt de versierselen uitgereikt Burgemeester Joke van Doorne reikt, namens Hare Majesteit de Koningin, de bijbehorende versierselen uit aan de heer G.J.M. Derksen.

Foto: Peter Molkenboer

Op woensdag 15 maart 2006 reikte burgemeester J.J. van Doorne, namens Hare Majesteit de Koningin, de bijbehorende versierselen uit van zes Koninklijke Onderscheidingen. Daarnaast werden vijftien gemeentelijke erepenningen uitgereikt aan de vertrekkende raadsleden.

De heer G.J.M. Derksen, de heer A. Cachet, de heer G.J. Groenendijk, de heer A. van Wijngaarden, de heer A.A.J.M. Thuis en mevrouw T.M. Hoffman-Winkels kregen allen de bijbehorende versierselen van de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uitgereikt. Daarnaast kregen zij een gemeentelijke erepenning. De heer M. Beugeling, mevrouw I.M. Camijn-van Kuler, mevrouw G. Gijbels, mevrouw M.E. Hart, de heer P. van der Linden, de heer O. Smit en mevrouw M. Willemstijn ontvingen allen een gemeentelijke erepenning. De heer P.P.J. Doodkorte was niet aanwezig en zal de Koninklijke Onderscheiding en de gemeentelijke erepenning op een later tijdstip ontvangen. Mevrouw C. Baart en de heer E.D. van Vliet zullen de gemeentelijke erepenning ook op een later tijdstip ontvangen, omdat zij niet aanwezig waren.