Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Afscheid raadsleden en wethouders

21 maart 2006 print
Op 15 maart heeft burgemeester Berry Groen tijdens een raadsvergadering afscheid genomen van de raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe raad. Bij dat afscheid heeft de burgemeester ook de wethouders Rita de Leeuw-Vromen en Gerrit Verbruggen betrokken.

Zij hebben te kennen gegeven niet opnieuw wethouder te willen worden. Aangezien beide wethouders gedurende de afgelopen zittingsperiode (2002-2006) samen met de raad gewerkt hebben aan het tot stand komen van vele besluiten en samen lief en leed gedeeld hebben, is op 15 maart ook aandacht besteed aan hun toekomstige vertrek.

U kunt afscheidswoorden van burgemeester Groen lezen in bijgaande download (zie rechter balk)

Nieuwe wethouders

Van wethouder Monique Oudshoorn-van Egmond is geen afscheid genomen, omdat zij te kennen heeft gegeven ook voor de komende periode beschikbaar te zijn voor het wethouderschap. Ook is nog geen afscheid genomen van raadsleden die `in' zijn voor een wethoudersfunctie.

Pas als de vorming van het nieuwe college van B&W rond is, is ook duidelijk wie daarin zitting hebben en dan zal van betrokkenen op gepaste wijze afscheid worden genomen.

De nieuwe wethouders worden door de raad benoemd. ^

* Toespraak burgemeester Groen