Gemeente Stein


13-03-2006
Werkzaamheden Beatrixplein en Raadhuisstraat
Eerder geplande werkzaamheden op de doorgaande route van Berg aan de Maas richting Oud Urmond zijn i.v.m. het slechte weer nog niet uitgevoerd. Het aanbrengen van asfalt was hierdoor niet mogelijk. De werkzaamheden zijn nu gepland voor volgende week (week 12).

Tijdelijk omrijden
Voor de aanleg van een tweetal plateaus in de Raadhuisstraat en Kerkstraat en asfalteringswerkzaamheden rond het Beatrixplein zal de doorgaande route van Berg a/d Maas richting Oud Urmond via de Raadhuisstraat gedurende een tweetal dagen zijn gestremd.

Op dinsdag 21 maart en woensdag 22 maart zal de weg ter hoogte van het Beatrixplein worden afgesloten en op donderdag 23 maart ter hoogte van de Plakstraat. Verder zal er een omleidingroute worden ingesteld. Deze omleiding wordt door bebording aangegeven.

Gedurende deze twee dagen zullen de bushaltes in de Kerkstraat en Raadhuisstraat komen te vervallen. Er zal een tijdelijke halte worden ingesteld nabij de kruising Bergerweg-Molenweg.

Voor vragen met betrekking tot de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter op het werk, dhr. M. Vrancken tel. 06-46096246 of met de heer E. Adriaanse van de gemeente Stein, tel. 046-4359226.