Ingezonden persbericht


Persviewing van het nieuwe BNN-programma Over mijn Lijk

Hilversum, 7 maart 2006

Beste redactie,

Graag nodigen we je op dinsdag 21 maart a.s. om 14.15 uur uit voor de persviewing van het nieuwe BNN-programma Over mijn Lijk in het pand van BNN aan de Arendstraat 33.

In de nieuwe docusoap Over mijn Lijk van BNN heeft Patrick Lodiers een jaar lang vijf jonge mensen gevolgd die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. De gasten van het programma proberen samen met Patrick alles uit de laatste tijd van hun leven te halen. Maar Patrick is er ook bij de dagelijkse dingen in hun leven: een onderzoek in het ziekenhuis, het uitzoeken van een doodskist of gewoon even op de koffie.

Tijdens de persviewing worden de eerste beelden vertoond en is Wiebe, een van de vijf jongeren aanwezig. Naast Patrick Lodiers is ook Stefan, de tweelingbroer van Elmar die BNN ook heeft gevolgd, bij de viewing. Over mijn Lijk wordt geproduceerd door Skyhigh TV, het productiebedrijf dat o.a. het programma Weddingplanner voor de EO maakt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je van deze uitnodiging gebruik maken, mail dan voor 13 maart a.s. naar ingrid.timmer@bnn.nl. Je bent dan op dinsdag 21 maart vanaf 14.00 uur welkom.

Met vriendelijke groet,
BNN

Ingrid Timmer
Coördinator Communicatie
035-6555321 / 06-51765703