Politie Zeeland


---


O-1170-2006 Aanrijding in Kruiningen
Zaterdagochtend rond 06.50 uur vond er op het kruisingsvlak Zanddijk, afrit A58 in Kruiningen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 47-jarige automobiliste uit Tholen reed over de afrit van de Rijksweg A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom.
Op genoemde kruising verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 27-jarige automobiliste uit Yerseke.
Er was alleen materiële schade.

W-1171-2006 Aanhoudingen in Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.45 uur zijn een 23-jarige man uit Middelburg en een 22-jarige man uit Vlissingen, aan de Langeviele in Middelburg aangehouden.
Toen agenten een paar jongeren, die luidruchtig waren, aan de Langeviele aanspraken beledigde een persoon (de 22-jarige man uit Vlissingen) uit het groepje de agenten. Hierop werd hij aangehouden.
De man uit Middelburg probeerde dit te voorkomen en werd tevens aangehouden.
Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.

O-1172-2006 Te hard
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.10 uur is een 34-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder aan de Oude Rijksweg in Rilland door de politie aan de kant gezet omdat hij te hard reed.
De man reed met een snelheid van 131 km/h (na correctie) over de Oude Rijksweg. De maximum toegestane snelheid op deze weg is 80 km/h.
Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-1173-2006 Vrouw beroofd van tas, Terneuzen
Vrijdagavond tussen 21.00 uur en 21.20 uur is een 19-jarige vrouw uit Terneuzen aan de Herengracht in Terneuzen beroofd van haar tas.
De vrouw werd vlak bij de bank aangesproken door een onbekend gebleven jongen die haar de weg vroeg. Vervolgens rukte hij de tas uit de vrouw haar handen en rende weg in de richting van de Havenstraat.
In de tas zaten waardepapieren en wat kleingeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

W-1174-2006 Mishandeling, Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 02.00 uur en 02.15 uur is een 30-jarige man uit Middelburg aan de Zusterstraat in Middelburg mishandeld.
Bij het verlaten van een cafe aan de Markt in Middelburg kreeg een vriend van de man een woordenwisseling met twee onbekende mannen.
Toen de Middelburger achter de mannen aan liep, richting de Zusterstraat, om ze aan te spreken op hun gedrag werd hij geschopt en geslagen.
Toen hij weg wilde lopen werd de man wederom geschopt en geslagen. Hij hield aan de mishandeling o.a. (schaaf)wonden in het gezicht over. De politie heeft een onderzoek ingesteld.


---- --