Dienstenbond CNV

Tekst Sociaal Plan Wegener nu definitief rond!! 15-03-2006

Het heeft even geduurd, maar de tekst van het nieuwe Sociaal Plan is nu definitief rond. De titel van dit plan is WKB II. Rekening houdend met alles wat de politiek over ons uitgestort heeft de laatste tijd, is het eerder door CNV Media aan u voorgelegde PRINCIPE AKKOORD nu omgezet in een complete tekst.

Deze tekst is beschikbaar op intranet van Wegener.

Wegener heeft inmiddels de nodige organisatie aanpassingen, reorganisaties en out-sourcing trajecten aangekondigd.

Bijvoorbeeld de voorgenomen reorganisaties bij:


* Wegener Nieuwsdruk Best en Wegener Breda Nieuwsdruk.
* BPI, centraliseren of toch niet, 6, 4 of 2 locaties.
* ICT-Kranten, out-sourcing van Wegener naar Getronics/Pink Roccade
* De aangekondigde reorganisaties op de redacties.

Kortom, dit WKB II geldt voor alle situaties, behalve de out-sourcingtrajecten. Daar worden aparte afspraken voor gemaakt. De collegas die bij ICTK werken blijven immers niet bij Wegener, maar gaan mee over.

Op basis van het principe akkoord hebben de leden van CNV Media zich reeds uitgesproken. U wordt derhalve niet opnieuw gevraagd uw mening te geven. Eind maart maken alle bonden bekend wat de stemmingen onder de leden hebben opgeleverd.

LID WORDEN VAN CNV MEDIA??: Als uw collega nog geen lid is, dan is het nu een mooi moment om hem of haar bijgaande folder te laten invullen. De vele reorganisaties binnen Wegener bevestigen de noodzaak van het lidmaatschap. Uw collega is dan automatisch voorzien van een rechtshulp pluspakket voor het gehele gezin, net als uzelf natuurlijk, zonder bijbetaling!!!

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar r.leloux@cnvdibo.nl